STANOJEVIĆEVE MUKE PRED KIPRANE: Trojica VAN STROJA!

Autor:

Sport

15.09.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu beogradskog Partizana sutra igra debitantski meč u novoformiranom UEFA takmičenju - Ligi konferencija. Protivnik je kipranski Anortozis.

Republika

Foto: Republika

Stanojević detaljno analizirao

Tim povodom se, na Kipru, novinarima obratio trener Partizana - Aleksandar Stanojević. 

- Prva utakmica u Ligi konferencija, srećni smo što smo deo Evrope. Daćemo maksimum da ostvarimo povoljan rezultat i prezimimo u Evropi - kaže Aleksandar Stanojević.

Ono što su mediji istakli pred ovaj meč je i to da u prošlosti na Kipru nije bilo sjajno, crno-beli su pretrpeli poraze od APOEL i AEL u Larnaki.

- Sećamo se tih utakmica, sećamo se poraza, sećamo se i gostovanja Crvene zvezde na Kipru prošle godine i znamo da nije lako. Nije lako pobediti ovde, a pozitivan rezultat je i kada ne izgubite. Hoćemo da se nametnemo, da pokažemo ambiciju i nadam se dođemo do cilja - istakao je Stanojević koji je zatim doda da zdravstveni bilten, nije najbolji, ali nije ni loš.

- Ne računamo na Sumu, Pantića i Miletića. Međutim, u dobroj smo situaciji i nadam se da će tako ostati i posle treninga.

Takođe se povela i tema o detaljnoj analizi Kiprana, a naročito o tome koje su im slabosti.

- Imate uvek neki plan, ali najvažnije je da mi igramo kako treba. Ako u tome uspemo, ugrozićemo protivnika. Tada ni slabosti, niti dobre strane nisu bitne. Igračima sam nešto nagovestio, no, sutra ćemo definisati - zaključio je Stanojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading