ODBRANA SLABA, OTIŠAO VRHUNSKI IGRAČ: Srbin u redovima Anortozisa OTKRIO Kipranima SVE MANE crno-belih!

Autor: Republika

Sport

15.09.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Anortozisove akademije Vesko Mihajlović detaljno je pričao kiparskim medijima o vrlinama i manama Partizana.

 

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizan i Anortozis u četvrtak otvaraju sezonu u Ligi konferencija

Srpski stručnjak Vesko Mihajlović je govorio o snazi gostiju iz Beograda:

- Pre svega, Partizan je veoma dobra ekipa, ovo govore rezultati i informacije iz Srbije. U utakmicama koje sam gledao izgledao je vrlo dobro, pobedio je svih sedam prvenstvenih duela. U Srbiji generalno postoje dva veoma jaka tima, Partizan i Crvena zvezda. Crvena zvezda je nešto uspešnija prethodnih godina, ali se posle uvodnih kola Superlige čini da su timovi ujednačenih šansi, Partizan ima šanse da osvoji titulu u Srbiji - ističe Mihajlović.

Cenjeni stručnjak zadužen za podmladak Anortozisa navodi najjača imena u Partizanu:

- U poslednje vreme Partizan je dovodio povratnike sa sjajnim karijerama u inostranstvu poput Lazara Markovića koji je igrao za Liverpul i Fulam, ali i Miloša Jojića, nekadašnjeg člana Dortmunda. Još jedan igrač na kojeg je potrebno obratiti pažnju je Rikardo Gomeš, napadač koji je takođe ranije igrao za crno-bele. On je snažan, ali i tehnički potkovan centarfor, u fenomenalnoj je formi i prvi je strelac tima - kaže Mihajlović.

Za naslabiji deo ekipe upire prstom u odbranu:

- Partizanu je nedavno otišao Vladimir Stojković koji je do skoro bio reprezentativni čuvar mreže i lično ga smatram vrhunskim golmanom. Kad su u puitanju linije tima utisak je da je odbrana nešto slabija, defanzivci su nešto sporiji i uveren sam da kroz nekoliko kontri možemo da ih ugrozimo. Sa druge strane, vezni red crno-belih je veoma opasan i treba mu posvetiti posebnu pažnju - kazao je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading