FLEŠBEK ZA SRBINA: Šok za Slavišu Jokanovića na Ostrvu!

Autor:

Sport

14.09.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Šefild junajteda remizirali su na svom terenu sa Prestonom (2:2), dok je Reding savladao Piterboro rezultatom 3:1 u 7. kolu Čempionšipa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slaviša Jokanović ponovo "šokiran" u sudijskom dodatku

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović ponovo je ostao bez celog plena u sudijskoj nadoknadi, a strelac za Preston u 95. minutu meča bio je Ris!

Šefild je u dva navrata vodio, golovima Gibs-Rajta u 7. i Bergea u 84. minutu, dok je prvi pogodak za Preston delo Džonsona u 19. minutu meča.

Sa druge strane, Reding, našeg Veljka Paunovića, nije imao previše problema sa Piterborom, a tri boda vredna izlaska iz zone ispadanja doneli su mu Svift i dvostruki strelac Dele-Baširu. Tompson je dao jedini gol za gostujući sastav u 74. minutu, ali nedovoljno da se izbegne poraz.

Republika

Foto: Starsport

Važna "trojka" Paunovićevih izabranika

Reding se sada nalazi na 15. mestu tabele engleske druge lige sa sedam bodova, dok je Šefild na poziciji ispod, sa bodom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading