ZNAMO KAKO DA SRUŠIMO PARTIZAN: Srbin iz Anortozisa bez imala respekta PRETI CRNO-BELIMA!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

15.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiparski Anortozis dočekaće na megdan Partizan u okviru prvog kola B grupe Lige konferencija bez bele zastave, poručuje za Sprski telegraf Miloš Deletić (27), desno krilo domaćeg tima.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Srpski internacionalac letos je stigao u klub iz Famaguste na pozajmicu iz atinskog AEK. Prethodno je pet godina proveo u Grčkoj, uglavnom na pozajmicama (Larisa, Asteras, Lamija), a igrao je još u Rumuniji, te Radniku, Napretku, Vojvodini i Srbiji.

- Skautirali smo Partizan, veoma dobro je počeo prvenstvo i nalazi se u sjajnoj formi. Ali imamo i mi svoje adute. Anortozis je skup dobrih pojedinaca i verujem da uz publiku, koja će nam biti vetar u leđa, imamo svoje šanse. Moramo, pre svega, pružiti svoj maksimum, a to se podrazumeva - počinje priču Deletić i nastavlja u istom tonu:

- Svi željno iščekujemo tu utakmicu. Anortozis se posle mnogo godina vratio u neko evropsko takmičenje, navijači i ceo klub s nestrpljenjem očekuju da počne. Nema sumnje da će na stadionu biti prelepa atmosfera.

Republika

Foto: FK Anortozis

Miloš Deletić

Dočaraj nam atmosferu na stadionu.

- Ovde je dosta slična atmosfera kao u Grčkoj i Srbiji. Navijači su fanatici i bodre klub svih 90 minuta. Mnogo je lepo igrati u takvom ambijentu. Osetio sam to protiv Rapida i Hapoel Ber Ševe. Stadion je bio pun, doduše u Larnaki, a sada, pošto igramo u Nikoziji, očekujem da još više navijača dođe pošto je kapacitet veći.

Niste napravili dobru uvertiru, poraženi ste već u prvom kolu domaćeg prvenstva.

- Izgubili smo nesrećno na gostovanju od Dokse. Nismo uspeli da iskoristimo veoma izgledne situacije, a domaćin je svoje šanse iskoristio. Iznenadili su nas. Priznajem, nismo bili na visini zadatka. Okrećemo se sada utakmici sa Partizanom.

Ti si dobio crveni karton?

- Nesrećno. Bio je očigledan faul nada mnom, ali sudija to nije video i dao mi žuti zbog simulacije. A drugi u duelu, koristio sam ruke u žaru borbe i zakačio protivnika. Šta da kažem, osim da je peh, koji je verovatno i uticao na rezultat utakmice - zaključio je Miloš Deletić.

Ne vraća mi se u Srbiju

Kakvi su ti planovi pošto si na pozajmici s pravom otkupa?

- Ako sezonu odigram dobro, čemu težim, postoji mogućnost i da ostanem ovde. Ne razmišljam o povratku u Srbiju. Planovi su mi vezani za inostranstvo. Već pet godina sam u Grčkoj, ovde sam od početka tekuće sezone, ali nikad ne reci nikad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading