DOKTOR MILJKO RISTIĆ SE OGLASIO PRED MEČ ZVEZDA - BRAGA: Važne poruka za sve navijače dok korona divlja!

Autor: Republika

Sport

14.09.2021

21:32

Dugogodišnji doktor Fudbalskog saveza Srbije Miljko Ristić je pozvao navijače da dođu na utakmicu Crvene zvezde i Brage koja se igra u četvrtak od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Starsport

Navijači Crvene zvezde

- Kao dugogodišnji doktor Fudbalskog saveza Srbije, gde sam i danas predsednik medicinske komisije i vezan sam za fudbal, nezavisno od profesije, pozivam navijače da dodu na utakmicu između Crvene zvezde i Brage, koja je od velikog značaja za budućnost kluba, što se tiče nacionalnog i evropskog prestiža- izjavio je lekar Miljko Ristić.


On je u izjavi Tanjugu istakao da je podatak o poseti bitan i iz finansijskih razloga jer ulaznice donose prihod, što je veoma važno u današnje vreme kada vlada finansijska kriza.

- Sve to ipak pada u drugi plan ukoliko je ugroženo zdravlje gledalaca. Preporuka je da dođete na utakmicu, ali nemojte to činiti ukoliko ste pozitivni na virus i ukoliko ste bili u nekom okruženju gde je neko oboleo od koronavirusa. Sve i ako se sad dobro osećate, ta inkubacija traje po nekoliko dana. Preporuka je i da se uradi PCR test, nalaz bude gotov istog dana, a ako je nalaz pozitivan, u vašem interesu je da ne dođete na utakmicu, već da se lečite- rekao je Ristić.

e-stock/M. JOŠIDA

Miljko Ristić

Negativan nalaz i vakcinacija vam omogućavaju da se duže vreme osećate bezbedno i to vam otvara put i slobodu kretanja, svuda, pa i na sportska takmičenja.


- Pitanje je dana kada će se otvoriti zeleni karton, a ako ste vakcinisani - ulaz na sportske manifestiacije će vam biti apsolutno dozvoljen. Takođe, alternativa je PCR test koji je izuzetno važan da se odradi, zbog svih. Ne propagiram vakcinaciju, ali vakcinisano je 100 miliona ljudi i niko nije preminuo zbog toga. Tako da, slobodno i bez straha dođite na utakmicu- poručio je Ristić.

Komentari (0)

Loading