Joveljić debitovao za Zvezdu posle 10 godina u klubu: Živeo sam za ovaj trenutak

Autor:

Sport

10.12.2017

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić izjavio je da je presrećan debijem za A tim crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Joveljić na meču sa Borcem

Crvena zvezda je pobedila Borac 3:0 u meču 21. kola Superlige Srbije, a Joveljić je debitovao za svoj voljeni klub.

- Presrećan sam, mislim da ne postoje reči kojima može da se opiše ovaj osećaj. Zahvalio bi se treneru Milojeviću, kao i čitavom stručnom štabu na šansi koju su mi pružili. U Crvenoj zvezdi sam već deset godina i od prvog dana kada sam došao živim za ovaj trenutak. Danas su mi se snovi ostvarili, upisao sam prvu utakmicu za Zvezdu i takođe moram da se zahvalim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu pred moj ulazak i podržali me aplauzom - rekao je Joveljić. 

Mladi napadač Zvezda se nada da je ovo samo početak uspešnog puta u crveno-belom dresu.

- Odlično sam se osećao na terenu, presrećan sam bio sve vreme. Sigurno je drugačiji osećaj nego kada igrate za omladince, ali već dugo treniram sa ovim momcima i nije nam bilo teško da se razumemo na terenu. Nadam se da ću od proleća dobijati šansu na utakmicama, na meni je da radim i da se trudim, a na šefu je da proceni kada treba da igram. Ja ću dati sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate - rekao je on.

Dejan Joveljić je za omladince Zvezde postigai čak 33 golova od početka sezone. 

- Trener Milojević mi je čestitao i poželeo mi je sreću u nastavku sezone. Sigurno su mu moji golovi iz omladinaca bili jedan od pokazatelja da zaslužujem ovu šansu i presrećan sam što sam je i dobio.   Veliku zahvalnost dugujem i svojim saigračima koji me sve vreme podržavaju i koji su me bodrili na terenu. Svi su mi čestitali, a ja bih voleo da ovom prilikom čestitam Pešiću i Adžiću na fantastičnim golovima koji su postigli - poručio je Joveljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading