U HUMSKU STIGAO REPREZENTATIVAC CRNE GORE: Novo pojačanje u Partizanu!

Autor:

Sport

13.09.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Crne Gore i čuvar mreže Grblja - Balša Popović (21), stigao je pre nekoliko dana u Partizan na probu, a sudeći prema utisku koji je ostavio na prijateljskom meču crno-belih i filijale Teleoptika (4:1), koji je odigran danas u prepodnevnim časovima, čini se da se radi o veoma perspektivnom golmanu.

Republika

Foto: Starsport

Novo lice na jako bitnoj poziciji

Popović je prvo poluvreme branio za Partizan i gotovo nije imao posla u ubedljivoj igri i visokom vođstvu najjače selekcije, pa je odlučeno da u poluvremenu obuče dres "optičara", kako bi ga struka bolje videla na delu.

Mladi čuvar mreže pokazao u dobrom svetlu, odbranio je bar četiri ili pet "zicera" prvotimcima, sprečavajući promenu rezultata do kraja utakmice.

Trener golmana Teleoptika Đorđe Pantiće kaže da je Popović ostavio veoma dobar utisak.

- Istina je, Popović je bio veoma dobar na današnjem meču, ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu. Dobro je građen, ima dobru visinu i hitrinu koja to prati, pravovremeno donosi dobre odluke, dobro i brani gol, ali igra nogama, no, to je moje lično mišljenje. Odluka je, naravno, na stručnom štabu prvog tima, treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan - kaže Đorđe Pantić za Telegraf.

Popović je inače bio član kadetske, omladinske i mlade selekcije Crne Gore, a u jednom momentu za njega se zainteresovao i francuski Monako.

Pored golmana Popovića za ugovor su se jutros borili i dvojica igrača koji su takođe stigli pre nekoliko dana u Humsku - napadač Ajzak Opoku Agjemang (22) i zadnji Ričard Boadu (23) o kojima će stručni štab takođe suditi na osnovu analiza treninga i pomenutog meča sa Teleoptikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading