NEUMOLJIV: Rikardo na pragu da pređe LEGENDU PARTIZANA na večnoj listi!

Autor: Republika

Sport

13.09.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Rikardo Gomeš pleni na evrop sceni i penje se na lestvici najboljih strelaca crno-belih u toj kategoriji.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva je za dva mandata u Partizanu upisao sedam golova na 14 utakmica, gotovo sve potignute tokom kvalifikacija za Ligu Evrope, odnosno Ligu konferencija.

Gomeš je sedmi na večnoj listi strelaca Partizana na međunarodnoj sceni. Iznad njega su na deobi šestog mesta "Plava čigra" Miloš Milutinović i Nemanja Tomić. 

Ukoliko bude gogleteski produktivan tokom grupne faze Lige konferencija, Rikardo bi za šest utakmica mogao da prevaziđe čuvena imena poput Laminea Dijare i Mustafe Hasanagića, obojica su stigli do devet golova u Evropi.

Vrh liste je dalek. Vladica Kovačević je treći sa 13 golova, Saša Ilić je "srebrni" sa 15, dok za jedan vićše na prvom mestu se nalazi Brazilac Kleo.

Prva naredna prilika Gomešu za napredak na listi biće na gostovanju Anortozisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading