VEČITI TERAJU STRAH U KOSTI: Sjajna vest za Delije i Grobare pred Bragu i Anortozis!

Autor:

Sport

13.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju maksimalnih sedam pobeda u Superligi, dok su crveno-beli posle neuspeha protiv Šerifa u Tiraspolju u seriji od pet uzastopnih trijumfa.

Foto: Starsport

Duel Bena i Sume na Večitom derbiju

Večiti rivali ne brinu pred evroduele! Tako se najkraće može opisati sumiranje igara Partizana i Crvene zvezde u nedelji kada ih očekuju utakmice prvog kola grupne faze Lige konferencija, odnosno Lige Evrope. Crno-beli će u četvrtak gostovati Anartozisu na Kipru (21.00) u novom UEFA takmičenju, dok crveno-beli istog dana na Marakani dočekuju portugalsku Bragu (18.45) u drugom po snazi elitnom takmičenju na Starom kontinentu. Izabranici Aleksandra Stanojevića, odnosno Dejana Stankovića, formu su dokazali i u osmom kolu Superlige Srbije.

PROBLEM UMOR

"Parni valjak" je u Kragujevcu posle preokreta pobedio Radnički 3:1 i tako zadržao savršen učinak sa svim trijumfima i posle sedam mečeva u domaćem prvenstvu.

- Prezadovoljan sam jer smo pobedili. Stvorili smo dosta šansi, međutim, imali smo i određenih problema, dosta igrača bilo je umorno posle reprezentativnih obaveza. Momci su zaista pokazali karakter i zasluženo pobedili - rekao je Aleksandar Stanojević, trener Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Pobede raduju, a umor brine - Aleksandar Stanojević

Mišljenje svog šefa deli i Filip Holender, koji je postigao gol za 2:1 i preokret u nadoknadi prvog poluvremena.

- Ekipa iz Kragujevca je odigrala dobru utakmicu, ali smo naš napor, volju i ritam uspeli da preokrenemo čak u prvom poluvremenu. To pokazuje da smo dobar tim. Nije bilo jednostavno, ali sam presrećan. Čeka nas težak raspored - Evropa, derbi, dalje prvenstvo... Neće biti lako, ali spremni smo! Moramo uvek da pružimo što bolje partije za naš klub - istakao je reprezentativac Mađarske.

KVALITETAN MEČ

I Stanojev kolega s druge strane Topčiderskog brda može da bude zadovoljan pošto je aktuelni vlasnik duple krune u našem fudbalu može se reći s pola snage savladao novosadski Proleter sa 3:0 pred oko 20.000 gledalaca na Marakani.

- Mnogo dobra utakmica, kao što smo i priželjkivali. Idemo dalje, posle pauze smo dosta dobro izašli, odigrali kvalitetan meč. Sad ulazimo u dve utakmice koje su mnogo važne za ceo klub i naše navijače - poručio je Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, a potom se zahvalio navijačima na podršci:

Republika

Foto: Starsport

Zahvalnost Delijama - Dejan Stanković

- Fenomenalan vetar u leđa je publika, 20.000 ljudi, mogu samo da im se zahvalim i da ih pozovem da dođu u što većem broju. Uvek nam pružaju podršku i verujem da će ih biti još više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading