NOVI BISER IBRAHIMOVIĆA: Zlatan U SVOM STILU odgovorio na NAJVEĆE ZAMERKE HEJTERA!

Autor: Republika

Sport

12.09.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je gotovo 15 godina u eliti svetskog fudbala, ali nikad nije dobio veliko lično priznanje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

U eri Lea Mesija i Kristijana Ronalda takav mađioničar kakav je Ibrahimović nije mogao da dođe do izražaja. 

Prva zvezda Milana je u intervjuu za "Frans fudbal" naveo da mu nije žao što nikad nije došao do Zlatne lopte:

- Ne nedostaje mi Zlatna lopta, nego ja falim Zlatnoj lopti. Svi želimo trofej koji kaže da ste najbolji na svetu, ali duboko u sebi mislim da sam najbolji igrač na svetu. Bilo bi prestižno osvojiti ga, ali glasači odlučuju - govori Ibrahimović, kome je posvećena i naslovna strana.

Ono što Zlatanu fali u karijeri je i Liga šampiona, za kojom takođe ne mari:

- Mislite li da bih bio bolji igrač da sam to osvojio? Da sam osvojio, bilo bi divno. Nisam ga osvojio, ali to me ne čini lošijim igračem. To je poput onih koji mi govore: 'Zlatane, nisi osvojio Svetsko prvenstvo, nisi dobar igrač'. U redu. Lakše je osvojiti Svetsko prvenstvo kada ste Francuz nego kada ste Šveđanin. Zatim, da biste se vratili u Ligu šampiona, što duže čekate, prijatnije je osvojiti ga, zar ne?Još uvek imam sposobnost postizanja golova. Želim da pobedim. Na klupskom nivou osvojio sam sve osim Lige šampiona. Ali ne žalim se, jer sam učinio više od mnogih drugih. Srećan sam - ističe Zlatan u svom stilu, da bi anstavio o emocijama koje ga čiune ranjivim:

- Imam emocije, tačku salbosti, stvari koje me bole. Nisam Hulk. Nisam Supermen. Vidite me na terenu kako sam uvek samopouzdan, takođe napolju, ali sam krhk.Imam svoje slabosti, svoje emocije. To je prirodno. Kad me upoznaš, imam veliko srce; kad nemaš, mrziš me.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading