LUKIN PALAS RAZNEO TOTENHEM: Meč obeležila TUĆA i crveni karton (VIDEO)

Autor:

Sport

11.09.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Kristal Palasa savladala je londonski Totenhem rezultatom 3:0 u četvrtom kolu Premijer lige Engleske.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/Danil7Prod

 

Mrežu "pevaca" zatresao je najpre Zaha u 64. minutu, zatim Eduard najpre u 84. minutu, da bi u samom finišu meča pogodio još jednom i postavio konačan rezultat.

Srpski fudbaler Luka Milivojević je u igru ušao u 67. minutu meča.  

Treba naglasiti i da je Totenhem od 53. minuta igrao sa igračem manje jer je Tananga bobio drugi žuti karton nakon starta nad Zahom nakon čeka je usledio i grub sukob dvojice fudbalera.

Zaha, naime, bio u prodoru ka golu Totenhema, a Tananga nije startovao, nego je odgurnuo fudbalera Kristal palasa pravim rvačkim zahvatom! Čim je ustao sa trave, Zaha je ušao u klinč sa rivalom, bilo je tu svega, guranja, udaraca, a možemo samo da zamislimo šta su sve jedan drugom rekli tom prilikom.

Sudija je obojici pokazao žute kartone, s tim što je fudbaler Totenhema imao već jednu javnu opomenu, pa je zbog druge Tananga morao u svlačionicu. Potpuno zasluženo, jer je i glavni krivac za celu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading