EPILOG JEZIVE AFERE KOJA JE POTRESLA SITI: Francuz ostaje u zatvoru do početka suđenja!

Autor:

Sport

10.09.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester sitija Bendžamin Mendi nalazi se iza rešetaka od poslednje nedelje avgusta nakon što su ga četiri osobe optužile za silovanje, a sada je određen i datum suđenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bendžamin Mendi ostaje u zatvoru

Francuzu će se suditi 24. januara, a do tada će biti u zatvoru, odlučio je sud. Mendi je ranije ovog meseca zatražio da ga puste uz kauciju, ali je sud to odbio.

Dela za koja se tereti navodno je počinio u periodu od oktobra 2020. do avgusta ove godine. Zbog toga je danas izašao pred sud i očekivalo se da kaže nešto u svoju odbranu. 

Umesto toga, na zaprepašćenje svih, fudbaler je tokom 45 minuta saslušanja progovorio samo kada je trebao da potvrdi svoj identitet. 

Kao što je poznato Manečester siti kao klub se ogradio od svih navoda i suspendovao fudbalera kada su se pojavile optužbe.

Mendi je 2017. godine iz Monaka prešao u Siti, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i dva Liga kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading