SOLSKJER IZAZVAO NAVIJAČKU HISTERIJU: Evo kakva je situacija sa Ronaldom, i kada debituje!

Autor:

Sport

10.09.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer potvrdio je da će Kristijano Ronaldo debitovati u subotu protiv Njukasla, i pritom otkrio u kakvoj je formi Portugalac!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ole Gunar Solskjer

Ronaldo je u utorak počeo da trenira sa ekipom i spreman je za utakmicu protiv Njukasla, u subotu od 16 časova na Old Trafordu.

- Imao je dobru predsezonu sa Juventusom, igrao je za reprezentaciju. Dobro je trenirao sa nama ove nedelje i definitivno će biti sutra na terenu u nekom trenutku- rekao je Solskjer.

Solskjer, koji je svojevremeno igrao sa Ronaldom u Junajtedu, rekao je da Portugalac već postavlja nove standarde.

- Znamo šta je sve postigao u karijeri, ali došao je ovde da ostvari još više i da postavlja nove standarde. To je ono što on radi, živi život uz disciplinu vrhunskog, vrhunskog igrača. Kada je on tu, nemaš gde da se sakriješ. Ne možeš da dodješ na trening i daš 95 odsto i da ne budeš koncentrisan. To on zahteva od sebe i od ostalih- rekao je trener Junajteda.

On je rekao i da od Ronalda ne treba očekivati ono što je postizao kao 18-godišnjak, kada je došao na Old Traford.

- Sada više zna fudbal, na koje pozicije da ide i kada da trči pozadi. On je i dalje brz, to se vidi iz statistike. On je sjajna zvezda na koju se svi mogu ugledati i biće lider u svlačionici- završio je Norvežanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading