SUPERLIGA SRBIJE: Pod Bagdalom pao i Radnik!

Autor:

Sport

10.09.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog petka nastavljena je Superliga Srbije u kojoj su fudbaleri kruševačkog Napretka nastavili niz uspešnih rezultata pred svojim navijačima.

Republika

Foto: Starsport

Kruševljani nastavili sjajan niz

Kruševljani su stigli do petog trijumfa kod kuće u dosadašnjih osam kola, što je jedan od najboljih početaka sezone kruševačkog superligaša. Pod Bagdalom je savladan Radnik iz Surdulice rezultatom 1:0.

Izabranici trenera Đuričića ipak su dugo lomili otpor gostiju iz Surdulice. U prvih 45 minuta bilo je prilika, više naravno pred golom gostiju, ali se na odmor otišlo onim najnepopularnijim rezultatom.

Jedini pogodak na meču postigao je napadač domaćih Đorđe Jovanović u 57. minutu posle prodora i asistencije Mladana Stevanovića sa leve strane. 

Napredak je bio mnogo bolji tokom čitave utakmice iako je rano ostao bez napadača Kočića koji se povredio u prvom poluvremenu posle pada na rame.

Najbolju priliku za domaćine u prvih 45 minuta imao je kapiten Napretka Saša Marjanović, ali je iz dobre pozicije glavom tukao visoko preko gola. Radnik je odigrao skroman meč, tek na momente je uspevao da se približi golu Kruševljana, ali bez opasnijeg pokušaja da ugrozi trijumf domaćina.

SUPERLIGA SRBIJE – 8. KOLO

Petak

Napredak – Radnik 1:0 (0:0)

(Đ. Jovanović 57)

19:00 Spartak – TSC

Subota

16:00 Radnički 1923 – Partizan

16:00 Vojvodina – Metalac

20:00 Crvena zvezda – Proleter

Nedelja

16:55 Kolubara – Novi Pazar

16:55 Radnički Niš – Voždovac

19:00 Mladost – Čukarički

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading