ZAVIRITE U RAJ DEKIJA STANKOVIĆA NA OBALI DUNAVA: Bela vikendica sa bazenom, zelenilom čuva legendinu privatnost (FOTO)

Autor:

Sport

10.09.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalskog klub Crvena Zvezda Dejan Stanković poseduje kuću sa bazenom i nekoliko ari placa na samoj obali Dunava preko puta Tvrđave Golubački grad.

Republika

Foto: Republika/ST/N. Pančić

Dejan Stanković i njegova vikendica

Međutim, zbog brojnih poslovnih obaveza, Dejan u poslednje vreme ne dolazi često u svoj dunavski raj, dok njegovi roditelji Bora i Dragica tamo tokom svih meseci kada je vreme lepo.

- Dekijeva mama Dragica i otac Bora su stalno ovde i svi koji često dolaze u ovo vikend naselje ili žive u seoskom delu Vinaca znaju za njih kao Dekijeve roditelje koji se decenijama vole i poštuju. Takođe, oduševljeni su što su vrlo prijatni i srdačni ljudi kojima se na prvi pogled vidi da žive u skladnom braku punom ljubavi jer se i u zrelim godinama drže za ruke dok idu kroz Vince - ispričao je jedan od meštana za Republiku.

 

Iako teritorijalno Stankovićeva vikendica pripada naselju Usije, ona je na samoj međi tog mesta sa Vincima jednim od nekoliko najvećih vikendaških naselja na Balkanu i fizički je pripojenija njima, a da je fudbalski virtouz njihov komšija, meštani i vikendaši se svima hvale.

- Sigurno da svi koji makar nogom kroče u Vince i Usje znaju da Dejan Stanković ima kuću u njihovom komšiluku, jer vole da se pohvale kako je njihovo mesto izabrao neko ko može da bira ma koju destinaciju za odmor na čitavoj zemaljskoj kugli - priča  sagovornik Republike dok nam rukom pokazuje na jednospratnicu opasanu viskom ogradom sa svih strana imanja i sa mnogo zelenila koje zaklanja pogled. 

Dok pričamo na ulici sa jednom vikendašem na kapiji se pojavljuje Dekijev otac i pozdravlja nas sa širokim osmehom iako nas ne poznaje.

Šarmantan, veseo i nag do pojasa  ide kod komšije, a mi konstatujemo da sin Deki neodoljivo liči na oca. 

Pogledajte na našem sajtu kroz fotografije i video kako izgleda vikendica Zvezdinog velikana u Srbiji koji ima vilu sa bazenom u Milanu u kojoj živi njegova supruga Ana sa trojicom sinova.

Krajem prošle godine pronela se vest da proslavljeni fudbaler u Beogradu gradi stambeni kompleks sa zajedničkim dvorište u kojem će stanovnicima biti na raspolaganju prostrani  bazen, teretana i sauna.

Sa vidikovca pogled puca na Rumuniju

Kuća Stankovića nalazi se iznad novoizgrađene pešačke i biciklističke staze uz Dunav, koja vodi čak do Golupca.  Do kuće se sa donje strane, od šetališta stiže stepeništem, a prema reci porodica je izgradila veliku terasu, odnosno vidikovac uz bazen, i sa njegs se vidi Rumunija, kao i lanac vetrenjača koje pejzažu daju poseban izgled.  



  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading