PRED PARTIZANOVO GOSTOVANJE NA ČIKA DAČI: Vratio se Nemanja Tomić!

Autor: Republika

Sport

09.09.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Partizana Nemanja Tomić je novi igrač kragujevačkog Radničkog 1923.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Tomić u dresu Partizana

Tomić dolazi u Radnički posle godinu dana pauze, u kojoj je tražio povoljne angažmane i radio na fizičkoj spremi. Na svet o se borio i sa povredom šake.

Iz kluba ističu da imaju strpljenja za veterana i uvereni su da će kad-tad maksimalno doprineti igri ekipe: 

- Nemanja Tomić je sada jedan potpuno novi momak, sa sedam kilograma manje, koji izgleda onako kako bi trebao da izgleda profesionalni fudbaler. Tomićev talenat i fudbalsko umeće nikada nisu bili sporni i uvereni smo da smo dobili izuzetno vredno pojačanje za nastavak sezone - izjavio je trener Radenković.

 

 

Sportski direktor Kragujevčana Slavko Perović je izajvio da je Tomić doveden zarad kreativnosti u sredini terena:

- Sa Nemanjom smo znatno ranije postigli dogovor o produžetku saradnje, ali je bilo potrebno određeno vreme da se neke stvari papirološki srede kako bi on potpisao novi ugovor. O Nemanjinim fudbalskim kvalitetima ne treba trošiti reči. Sigurno je da smo dobili jedno veliko pojačanje za nastavak sezone i igrača koji će praviti razliku na terenu, posebno u utakmicama protiv defanzivno orijentisanih ekipa i u trenucima kada jurimo rezultat. Takođe, od njega očekujemo da bude primer mlađim igračima i da im prenese svoje ogromno fudbalsko znanje i iskustvo - izjavio je sportski direktor Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading