NE MOŽE DA RAČUNA NA BORJANA: Veliki udarac za Stankovića pred Ligu Evrope!

Autor:

Sport

09.09.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je, pred start grupne faze Lige Evrope i utakmice sa Bragom (16. septembar, 18:45), primoran na neočekivanu promenu u timu.

Republika

Foto: Starsport

Borjan propušta meč sa Proleterom

Naime, u subotu crveno-bele čeka duel sa novosadskim Proleterom u Superligi koji se takođe igra na stadionu "Rajko Mitić".

Na tom duelu trener crveno-belih biće primoran da napravi promenu na golu. Nezamenjivi Milan Borjan branio je u noći između srede i četvrtka za reprezentaciju Kanade i čeka ga dug put za Beograd, tako da neće biti spreman za utakmicu sa Proleterom.

Umesto njega među stative će Miloš Gordić, mladi reprezentativac Srbije. 

I Gordić je bio odsutan protekle nedelje, jer je čuvao mrežu Orlova na utakmicama protiv Ukrajine i Sverne Makedonije, ali se očekuje da ipak dobije prednost u odnosu na iskusnog Zorana Popovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cvilidreta

09.09.2021 11:38

Popović je u nekim aspektima igre i bolji golman od Borjana...pogotovo što se tiče pasova preko pola terena prema krilnim saigračima - k'o na tacni.

Deki

10.09.2021 19:24

@Cvilidreta - Bravo. Popoviç je Golman za Velika Dela.