SAMO SU MANĆINI I VIJALI ISPRED NJEGA: Skandal koji je POTRESAO Apenine - LEGENDA Serije A odradila DUPLU suspenziju na KOKAIN i VRAĆA se!

Autor:

Sport

08.09.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Sampdorije Frančesko Flaki vraća se fudbalu nakon odrađene 12-godišnje suspenzije zbog kokaina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selektor Italije Roberto Manćini i Đanluka Vijali su samo ispred Frančeska Flakija po broju golova u opremi Sampdorije

Naime, on je u dva navrata suspendovan zbog korišćenja ove droge. Prvi put još 2007. godine, kada je bio na pragu da postane jedan od najboljih italijanskih napadača.

Izgubio sam sve u tom trenutku. Bio sam idol u Đenovi. Godinu sam počeo sa dva gola i dobio sam poziv da igram za reprezentaciju - rekao je Flaki za "BBC" Flaki čija karijera je završena dve godine kasnije.

Kada je 2009. godine drugi put suspendovan, ovoga puta na 12 godina, činilo se da je rekao zbogom fudbalu, ali sada se vraća kao 46-godišnjak. On će obući dres italijanskog petoligaša, ekipe Sinja 1914.

- Veoma sam uzbuđen, jer se približava datum povratka. Sve je počelo kao šala, a onda smo postali ozbiljni. Andrea, moj prijatelj, počeo je da me provocira da više ne mogu da igram i da sam prestar. Jeste da 12 godina nisam ulazio na odgovarajuće igralište, ali ja sam čovek fudbala i živim za te emocije koje mi nedostaju. Znam da sam ranije pogrešio i kajem se, znam i da danas nisam više toliko brz, ali ću moći da odradim svoj deo posla i pomognem momcima - ocenio je Flaki.

Zanimljivo je da je Flaki treći strelac Sampe u istoriji, iza selektora Italije Roberta Manćinija, te legendarnog Đanluke Vijalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading