GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Iliev progovorio o Stanojevićevom odlasku iz Partizana!

Autor:

Sport

07.09.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijače Partizana je šokirala vest da postoji mogućnost da Aleksandar Stanojević napusti Humsku i preseli se u Tursku, ali Ivica Iliev smatra da su male šanse da se to dogodi.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević u žiži javnosti

Navodno, uprava Geztepea nudi znatno bolje finansijske uslove srpskom treneru od onih koje ima u Partizanu, ali Iliev smiruje navijače.

- Nije to za Saleta! On je top trener i verujem da će sa Partizanom napraviti veliki rezultat - rekao je za "Kurir" Ivica Iliev.

Klub iz Izmira je posle tri kola bez pobede u prvenstvu Turske smenio trenera Unala Karamana, pa u Stanojeviću vide pravu zamenu.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Stanojević se pre godinu dana vratio u Humsku kada je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, po kojem zarađuje 25.000 evra mesečno, ili 300.000 evra po sezoni, a ukoliko se odluči da prihvati ponudu iz Turske, biće to veliki udarac za crno-bele koje očekuju važne bitke u Ligi konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading