VLAHOVIĆA ČEKA PONUDA NA STOLU: Posle reprezentativnih obaveza pada KONAČNA ODLUKA!

Autor:

Sport

07.09.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da srpski napadač Dušan Vlahović i ovog leta ostaje u Fiorentini uprkos velikodušnim ponudama koje su stizale na adresu "ljubičastih", a na temu novog ugovora koji će potpisati srpski reprezentativac još jednom je govorio vlasnik kluba Roko Komiso.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović je vezan ugovorom za Fiorentinu do leta 2023. godine, a uprava kluba mu je spremila novi velikodušan ugovor kada se vrati sa reprezentativnih akcija.

Razgovori će tek uslediti, a kako se spekuliše već duže vreme, u klubu su spremni da mu daju najveći ugovor u istoriji Fiorentine.

Roko Komiso je odlučio da Vlahović nije na prodaju tako što je podigao cenu do vrtoglavih 100.000.000 evra, ali pregovori za njegov ostanak tek predstoje.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović u dresu Srbije

- Razgovarao sam sa Vlahovićem i stekao sam utisak da želi da ostane. Nadamo se da će ćemo sklopiti dogovor, a Vlahović sa Fiorentinom potpisati novi ugovor. Razgovaraćemo kada se vrati u Firencu posle završetka reprezentativnih obaveza- rekao je Roko Komiso.

Dušan Vlahović je posle trijumfa nad Torinom krajem avgusta bio izričit da neće napustiti Fiorentinu, a već na zimu se očekuje pomama za mladim srpskim napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading