TRESE SE OSTRVO: Mančester junajted je OBIČNA RUPA!

Autor:

Sport

07.09.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijanac Romelu Lukaku se ovog leto vratio u Čelsi, a nije odoleo da ne isproziva svoj bivši klub Mančester junajted.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku u dresu Junajteda

Vratio se Romelu Lukaku na "Stamford Bridž" posle sedam godina i iskoristio priliku da oplete po jednom do bivših klubova.

Na udaru stamenog belgijskog napadača našao se Mančester junajted, klub čiji je dres nosio od 2107. do 2019. godine i na 66 utakmica postigao 28 golova.

On je rekao kako će Interu zauvek biti zahvalan što ga je 2019. godine kupio baš od Crvenih đavola.

- Posle jednog od treninga otišao sam kod menadžera Inzagija i zamiolio ga da pronađe rešenje za situaciju koja je nastala sa ponudom Čelsija. Nisam želeo da poremetim atmosferu u klubu. Istina je da već tada u svojoj glavi nisam bio igrač Intera. Ali Inter me je izvukao iz rupe zvane Manečster junajted i na tome ću im zauvek biri zahvalan - objasnio je Lukaku, pa otkrio kada je postao svestan da napušta milanski klub.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku u dresu Intera

- Jedini klub zbog kog bih otišao iz Intera je Čelsi. Deca od najmanjih nogu navijaju za Real, Barselonu, Mančester junajted, a za mene je uvek psotojao samo Čelsi. Svi znaju koliko mi taj klub znači. Kada su počeli da se raspituju za mene, nisam mogao da im kažem ne. Shvatio sam da su ozbiljni kada je stigla treća ponuda. Počeli su sa 100 miliona, onda došli do 105 i na kraju do 110 miliona evra. Tada sam znao da moram da odem- zaključio je Belgijanac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading