OTROVNE STRELICE NE PRESTAJU: Iz Šerifa nastavljaju sa OMALOVAŽAVANJIMA Crvene zvezde!

Autor: Republika

Sport

06.09.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Šerifa Jorgos Atanasijadis se osvrnuo na nedavne duele sa Crvenom zvezdom tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Dueli Šerifa i Crvene zvezde

Moldavski šampion Šerif je izbacivanjem Crvene zvezde osigurao sigurno učešće u Evropi, da bi prelaskom preko zagrebačkog Dinama došao i do Lige šampiona.

Atanasijadis je prokomentarisao četiri istorijske utakmice po taj klub:

- Te četiri utakmice (protiv Crvene zvezde i Dinama prim. aut) bile su ključne za nas. Crvena zvezda je tim s velikom istorijom u Evropi i redovni je učesnik Lige šampiona i Lige Evrope. Pogledajte, naš tim je vredan 12.000.000 evra, a Crvena zvezda 65.000.000 evra, to je velika razlika - kaže Atanasijadis i nastavlja:

- U prvom meču preživeli smo strašan pritisak. Imali smo sreće što smo izvukli remi u Beogradu. Još nam je teže bilo u revanšu, ali smo uspeli da dobijemo. Isto tako nam je bio težak i revanš protiv Dinama, ali uspeli smo da se izborimo s pritiskom.

Grl kaže da je posle remija u Beogradu počeo da raste entuzijazam u svlačionici, vera da Šerif može do nokaut faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Posle te druge utakmice i pobede nad Crvenom zvezdom, ljudi su počeli da nas prepoznaju na ulici i da shvataju ko smo mi. Kada bismo izašli u grad na kafu ili do supermarketa u nabavku svi bi nam prilazili da nam čestitaju, da se rukuju s nama. To nas je sve učinilo jako srećnim. Sve to ima smisla jer Šerif sada po prvi put igra Ligu šampiona, prvi je tim iz Moldavije koji je u tome uspeo. Cela država je bila srećna zbog našeg uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading