ON JE DR*ADŽIJA! Šokantan NAPAD na Srbina TRESE Ostrvo!

Autor:

Sport

06.09.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Vladimir Ivić napustio je klupu Votforda zbog sukoba sa kapitenom Trojem Dinijem, a Englez je rešio da otkrije sve detalje njihovog komplikovanog odnosa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Votforda Troj Dini progovorio o Vladimiru Iviću

Legenda Votforda je objasnila da je Srbin imao specifične metode rada, koje mu se nisu dopale.

Nisam ja Iviću ništa loše rekao. Njegove sesije, kada smo pričali o taktici, trajale su dva sata. Čak i kada pobedimo 4:1, on bi našao neke negativne stvari, Taj gol nismo morali da primimo, morao si da stojiš ovde... Voleo je da pravi sastanke. Kada je napolju sivo i pada kiša, on je tražio da budemo srećni, imao je tu pozitivnost. Imali smo četiri sastanka nedeljno, samo zbog jedne utakmice. Onda je počeo da me izostavlja iz ekipe jer sam previše umoran. To je ocenio po nekim brojkama. Ali, ako treniram cele nedelje, onda sam siguran umoran. Dao sam nekoliko golova, a on me je izostavio iz ekipe, nije mi ni rekao. Posle, nije me uveo u igru kada smo gubili 2:0 od Hadersfilda, uveo je nekog drugog - počeo je Dini, gostujući u podkastu kod Bena Fostera, pa je dodao:

Posle je sve poslao na zagrevanje, a mene nije i rekao sam da tada imamo problem - kaže Dini, a Ben Foster se nadovezao:

- Gubimo 2:0 u 88. minutu i on uvodi desnog i levog beka, a Troja ostavlja na klupi. Neverovatno.

Te reči kao da su dodatno isprovocirale Dinija.

Tada sam shvatio da će on dobiti svoje sutra. Nikada ne bih napravio svađu pred svima. Ali, sledećeg jutra ću doći u 08:00 i čekaću te u kancelariji. A posle utakmice se pozdravio sa svima i samo sa mnom nije. Pomislio sam da je dr*adžija. Ja sam seo u auto i otišao sam kući, a on je dobio otkaz i rekao je da sam ja kriv. Nisi me stavio da igram, nisi me ubacio, a na kraju si mene optužio. Strašno - zaključila je ikona Votforda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading