MENIG PRIZNAO: Imam dobrog prijatelja u Crvenoj zvezdi!

Autor: Republika

Sport

06.09.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Partizana Kvinsi Menig podelio je prve impresije po dolasku u Beograd.

Republika

Foto: FK Partizan

Kvinsi Menig

Menig dolazi u vrlo bitnom momentu za Partizan. Debitovaće na gostovanju ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu, na šta se nadovezuju duel sa Anortozisom u Ligi konferencija i "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.

- Vrlo je lepo, uzbuđen sam, svi su me lepo dočekali - saigrači, PR menadžer, trener, ceo stručni štab... Nije lako na treninzima, ali pokušavam što pre da se adaptiram na tim i na zemlju - objašnjava Menig u razgovoru sa Biljanom Obradović.

Menig je svestan značaja susreta sa Zvezdom, s druge strane će biti njegov veliki prijatelj Rišairo Živković:

- Naravno da sam spreman, to je veoma važna utakmica, ali pre toga imamo i meč u Ligi konferencija. Tek potom sledi veliki derbi protiv mog velikog prijatelja Živkovića - kaže Menig.

Cimeri će mu biti Sejduva Suma i Rikardo Gomeš:

- Uzbuđen sam da ih upoznam. Rikardo mi je poslao poruku, da će biti sve u redu i da će mi pomoći kada se vrati - otkriva Menig.

Na potpisivanju ugovora je i porodica bila sa njim, a Menig ističe da se i njima dopada Beograd.

- Pitaju me dosta toga, više su uzbuđeni nego ja, dopao im se grad. I prijatelji me pitaju kako je ovde, ja im kažem 'dođite i vidite sami' - zaključio je napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading