GUDELJ UPOZORAVA: Irci su to, ne odustaju do poslednje sekunde (VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalsku reprezentaciju Srbije nakon velikog uspeha protiv Luksemburga, sutra u Dablinu očekuje meč petog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Protivnik je, uvek nezgodna, selekcija Irske.

Republika

Foto: Starsport

Vezista "orlova" analizirao Irce

Pred meč u Dablinu, svoje mišljenje o predstojećem protivniku izneo je i reprezentativac Srbije, Nemanja Gudelj

Iskusni vezista je istakao da je najbolji pokazatelj koliko domaćini mogu biti nezgodni, upravo prethodna utakmica koju su odigrali sa Portugalom.

- Znamo da neće biti laka utakmica. Irska ima dobar tim, pokazali su to protiv Portugala. Poveli su rano, držači rezultat celu utakmicu da bi sve kasnije rešio Ronaldo. Pokazali su da mogu da budu črvsti, protiv njih je teško igrati. To već znamo. Ali mi verujemo u sebe, verujemo da imamo bolji tim i da smo došli ovde zbog tri boda - poručio je Gudelj. 

Mediji u Irskoj i dalje veruju u pozitivan ishod kvalifikacija uprkos činjenici da imaju samo bod u dosadašnjem toku. Reprezentativac Srbije i to vidi kao pretnju:

- Ne predaju se. To su Irci. To isto pokazuje kakav su oni tim. Oni će do zadnjeg sekunda da se bore i da daju sve od sebe a na nama je da damo sve od sebe - istakao je Gudelj.

Vezista Sevilje se zatim osvrnuo i na napadačku taktiku selektora Stojkovića prema kojoj se i on neretko, kao zadnji vezni igrač, priključuje napadu i upućuje udarac ka golu protivnika. 

- Nema više potrebe da se ja priključujem napadu toliko. Mitar to dobro radi. Realizuje svaku šansu - zaključio je Gudalje pohvalivši saigrača iz reprezentacije Aleksandra Mitrovića

Meč Irska - Srbija na programu je u utorak od 20.45

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading