FIFA PRESUDILA PROTIV ZVEZDE: Crveno-beli plaćaju 600.000 evra zbog VELIKOG PROPUSTA!

Autor:

Sport

05.09.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u novom problemu, FIFA je donela odluku na štetu srpskog šampiona, a tiče se transfera Alekse Terzića iz 2019. godine!

Republika

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Crveno-beli su nedavno izgubili spor pred sudom protiv Lećea u slučaju Filipa Falka, ali sada je Zvezda saznala još loših vesti.

Naime, kako prenosi "Maxbetsport" Zvezda će morati da plati Fiorentini 596,797.95 evra, 119,359.59 kao penale, i kamatu od šest odsto od 10. marta 2020. do dana uplate.

To je presuda od 26. januara ove godine koju je doneo sudija FIFA Johan van Galen.

Beogradski klub je, navodno, tražio od Fiorentine da ne uplaćuje novac na klupski račun, već na račun jedne nemačke banke.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Terzić prešao iz Zvezde u Fiorentinu

Klub iz Firence je prvu ratu isplatio po dogovoru, ali je druga, nečijom greškom, otišla na račun Crvene zvezde.

Iz beogradskog kluba su reagovali, pa je dogovoreno da Fiorentina uplati isti iznos (596,767.95  evra) i na račun nemačke banke, što je 8. maja 2020.  i urađeno. Šest dana kasnije potpisan je i ugovor po kome Zvezda treba da vrati Fiorentini tu sumu do 30. septembra 2020. uz šest odsto kamate i penale od 20 odsto ukoliko do uplate ne dođe.

Pošto uplate nije bilo, Fiorentina je poslala upozorenje, ali kako nije bilo reakcije iz Beograda, 12. novembra Fiorentina je tužila Crvenu zvezdu FIFA, a epilog je presuda u korist italijanskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading