POSLE POBEDE NAD LUKSEMBURGOM: Nove sjajne vesti za Srbiju!

Autor:

Sport

05.09.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) zabeležila je novu pobedu na memorijalnom turniru "Stevan Ćele Vilotić", pošto je u Subotici deklasirala Crnu Goru rezultatom 5:0 (3:0).

Republika

Foto: fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije

Sve je bilo rešeno još u prvom poluvremenu, kada su izabranici selektora Dejana Brankovića postigli čak tri pogotka u 17, 21. i 45. minutu, od čega je drugi bio autogol.

Već na startu drugog dela, "orlići" su povisili na 4:0, da bi u 62. minutu postavljen konačan rezultat.

Posle dva odigrana meča, Srbija ima maksimalnih šest bodova, jer je u prvoj rundi savladala Azerbejdžan sa 1:0, dok će rival u poslednjem kolu biti selekcija Mađarske.

Taj duel će, ujedno, odlučivati o pobedniku memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić", jer su Mađari u prvom kolu pobedili Crnogorce sa 4:1.

Posle sjajne predstave seniorske reprezentacije Srbije protiv Luksemburga 4:1 posle koje su stigli do prve pozicije kvalifikacione grupe, danas i ubedljiva pobeda omladinaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading