STANKOVIĆ OTKRIO DETALJE PREGOVORA: Gurnuo mi je ceduljicu sa brojem "ČETIRI" preko stola, NISAM IMAO DILEMU!

Autor:

Sport

05.09.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je bio jedan od sagovornika u dokumentarnom filmu o legendarnom predsedniku Intera Masimu Moratiju, i pritom otkrio šta se desilo tokom pregovora o produženju ugovora.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

 

Ovaj kratki film prikazuje vreme njegove vladavine u italijanskom velikanu kada su "neroazuri" bili na vrhuncu slave.

Dejan Stanković je slikovito opisao svoju situaciju kod produženja ugovora sa Interom u kome je proveo vreme od 2004. do 2013. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimo Morati

- Pre nego sam produžio ugovor, otišao sam do njega. Popili smo uobičajenu kafu, cigaretu… Nije bilo prijatno, ali ako govorimo pošteno, to i treba da se razume jer je on bio predsednik. Razgovarali smo o fudbalu, svemu, privatne stvari, porodicama… Onda uzima svoju olovku i piše četiri godine na belom listu, stavlja potpis “MM”, dodaje mi list i pita me: “U redu?”. Ne gledajući list, stavljam ga u džep i kažem mu: u redu je predsedniče - ispričao je Stanković i dodao je:

- Morati je sve radio sa srcem u ruci, brojke nisu ništa promenile. Njegov gest, ljubav prema igračima i dresu bili su neverovatni.

Stanković je učestvovao u osvajanju pet titula prvaka Italije, četiri kupa i što je najvažnije jedne titule šampiona Evrope 2010.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading