JAKO, JAKO SAM BOLESTAN: Legendarni Ćiro Blažević poslao ZBOGOM, potesna poruka dragim ljudima!

Autor: Republika

Sport

05.09.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ikona hrvatskog i jugoslovenskog fudbala Miroslav Ćiro Blažević objavio je da se rak vratio u njegov život i da je vrlo pesimističan.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ćiro Blažević

Blažević je u razgovoru za slovenački "Sportklub" priznao da se ponovo bori sa opakom bolešću:

- Dragi prijatelji, Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Ti voliš mene i ja volim tebe, ali moram ti reći tužnu vest - jako sam, jako sam bolestan - rekao je Blažević i dodao:

- Ako uskoro ne budem tamo, a verovatno i neću biti, želeo bih da iskoristim ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Govorim im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan.

Hrvatskom fudbalskom stručnjaku je rak prvi put dijagnostifikovan 2011. godine. Sedam godina ranije imao je operaciju prostate.

U prebogatoj trenerskoj karijeri je najveće uspehe doživeo na mestu selektora Hrvatske, s kojom je došao do bronze na Mundijalu 1998. godine. Poslednji klub koji je vodio bio je Zadar 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading