ISTORIJSKA POBEDA TSC-A: Na Bačkoj lepotici SAVLADAN ŠAMPION MAĐARSKE (FOTO)

Autor:

Sport

03.09.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekali su u ekipi TSC-a dugo i konačno su dočekali. Naime, u Bačkoj Topoli otvoren je najmoderniji stadion u Srbiji, a domaći tim upisao je prvu istorijsku pobedu. Na severu Srbije pao je šampiona Mađarske - Ferencvaroš, rezultatom 2:1.

Republika

Foto: Starsport

Otvoren novi stadion TSC-a

Utakmica je počela sa dve šanse za šampiona Mađarske, ali Džons u dve situacije nije uspeo da matira Filipovića. U 15. minutu je TSC poveo, Tomanović je sjajno spojio sa golom Stanojeva, a nekada biser beogradske Crvene zvezde je pogodio za 1:0.

Foto: Starsport

 

Ferencvaroš je imao inicijativu, a blizu izjednačenja je bio sredinom drugog poluvremena kada je Večei iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Zatim u 84. minutu je isti igrač pogodio iz penala za 1:1. Kada je delovalo da će utakmica da se završi remijem, Đakovac je pogodio za 2:1 u 91. minutu.

Nažalost, TSC je utakmicu završio sa deset igrača pošto je isključen Santrač.

Republika

Foto: Starsport

 

- Dobro smo trčali i srećan sam zbog pobede. Slavili smo na novom stadionu, prvi put na svom terenu. Drago mi je što je pao slavni mađarski Ferencvaroš. Ipak, brinu me povrede igrača, za nas je bitniji predstojeći meč sa Spartakom - izjavio je trener TSC-a Mladen Krstajić za TV Arenu sport.

Foto: Starsport

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading