DVOSTRUKI POVOD ZA VAKCINACIJU: I Lane Jovanović se priključio akciji "Da i Vanja pobedi"

Autor:

Sport

03.09.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski reprezentativac Milan Lane Jovanović uključio se u veliku humanitarnu akciju Fudbalskog saveza Srbije "Da i Vanja pobedi".

Republika

Foto: FSS

Lane Jovanović obezbedio kartu za meč "Orlova"

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da učestvujem u ovoj akciji. Mala Vanja Malović je tromesečna beba koja boluje od retkog oblika neuromišićne bolesti i potrebno je da se svi ujedinimo i da joj pomognemo da dobije svoju najvažniju bitku. Ja sam se upravo revakcinisao ispred stadiona Crvene zvezde i na taj način prosledio još 5.000 dinara za lečenje Vanje Malović. Pozvao bih sve ljude dobre volje da što pre učine isto. Cilj je takođe da što pre dođemo do kolektivnog imuniteta, da izbegnemo loša iskustva i da se vratimo normalnom životu - poručio je Jovanović. 

Foto: FSS

 

Fudbaler koji je vrhunac slave dostigao za vreme mandata Radomira Antića na klupi "Orlova" osvrnuo se i na predstojeće utakmice Srbije protiv Luksemburga i Republike Irske.

- Ovom revakcinom dobio sam i ulaznicu za utakmicu protiv Luksemburga. Želim da pružim podršku momcima Dragana Stojkovića na putu ka Svetskom prvenstvu u Kataru. Delujemo ohrabrujuće, igramo napadački i to je detalj koji mi posebno prija. Konačno je napravljena jedna prava atmosfera unutar i oko nacionalnog tima, što je osnovni preduslov svakog dobrog rezultata. Nema razloga da ne verujem u pozitivan epilog kvalifikacionog ciklusa - zaključio je Lane Jovanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading