BIVŠI SAIGRAČ LEA MESIJA TVRDI: Ako PSŽ sad sa njim ne osvoji LŠ - NEĆE NIKAD!

Autor: Republika

Sport

03.09.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Argentine, a može se reći i svetskog fudbala, Huan Roman Rikelme ističe da će se Leo Mesi vratiti u Barselonu posle epizode u Pari sen Žermenu.

Republika

Foto: Instagram.com/Ana Rajković

Leo Mesi na debiju za PSŽ

Mesi je ponovo u napadu sa Nejmarom, a tu je i moćni Kilijan Mbape. Pari sen Žermen ima jednu od najboljih ofanzivnih trojki u istoriji fudbala, što ih čini jednim od najozbiljnijih favorita za osvajanje Lige šampiona. "Ušati trofej" je ono čemu teže Parižani od dolaska arapskih vlasnika. Propustili su brojne šanse, dolazak Mesija ih postavlja u situaciju da nema opravdanja.

Nekada Mesijev saigrač u reprezentaciji Argentine, sada potpredsednik Boke Juniors, Huan Roman Rikelme tvrdi da je ova sezona sve ili ništa za PSŽ:

- Nadam se da će Mesi i dalje uživati u Parizu. Ne znam da li je to čudno, ali svi smo uzbuđeni kada ga na terenu vidimo sa Mbapeom i Nejmarom. Ako Pari Sen Žermen sada ne osvoji Ligu šampiona, neće je ni osvojiti - poručio je Rikelme, koji nema dilemu gde će Lionel Mesi završiti karijeru.

- Siguran sam da će se Mesi penzionisati u Barseloni. Mislim da će sa Pari Sen Žermenom osvojiti Ligu šampiona, a zatim se vratiti u Barselonu da završi karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading