POTPIS KARIJERE: Talentovani napadač kompletirao NEOČEKIVAN transfer!

Autor:

Sport

02.09.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Javora iz Ivanjice Andrej Ilić dogovorio je transfer u RFS, potvrđeno je na Baltiku.

Republika

Foto: Starsport

Andrej Ilić u duelu sa Andrijom Radulovićem

Ilić u Letoniju stiže kao zamena za srpskog centarfora Darka Lemajića, koji je prešao u belgijski Gent.

– Zadovoljan sam izborom nove sredine. RFS je poslednjih godina u vrhu letonskog fudbala, ove se opet bori za titulu (bod manje i tri meča manje od lidera) i moj zadatak je da mu u preostalih 11 utakmica do kraja kalendarske godine pomognem da bude šampion. S obzirom na dužinu trajanja ugovora, siguran sam da ćemo narednog leta igrati u Evropi, što će biti dodatna mogućnost da pokažem šta mogu – rekao je Ilić, pa dodao:

Želeo sam da se oprobam u inostranstvu, da proverim mogu li van granica Srbije da budem jednako učinkovit kao u Ivanjici. Verujem u sebe i nadam se da će mi partije u RFS-u pomoći da se vratim na spisak mlade reprezentacije, što mi je velika želja. Ljudima u Javoru hvala na divnoj saradnji, prihvatili su me kao svog, a posebna zahvalnost mom menadžeru Nenadu Asanoviću, što je utanačio posao sa Letocimem – zaključio je Ilić.

Ilić ima 21 godinu, a dolazi u tim koji trenutno zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Letonije sa 43 osvojena boda, poenom manje od lidera Valmijere, ali uz čak tri meča manjka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading