OTVORIO DUŠU: Emotivna ispovest Harija Kejna nakon odluke da ostane u Totenhemu

Autor:

Sport

01.09.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Kejn je posle mnogo spekulacija ostao u Totenhemu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Kejn se tokom čitavog leta dovodio u vezu sa prelaskom u Mančester siti, ipak, najbolji napadač Premijer lige je posle svega ostao u svom voljenom Totenhemu.

Transfer sagu je pratilo i dosta kontroverzi. Pojavile su se informacije i da je Kejn propustio da se pojavi na treningu, kao i na testiranju na koronavirus. Mnogi navijači Totenhema su mu to zamerili, ali on ističe da su sve to neistine, te da mu je savet čista.

- Rekao sam i ranije da navijači imaju pravo na svoje mišljenje. Ali očigledno je da ponekad ne shvataju celu priču o tome šta se dešava. Mogu samo da kažem da sa moje tačke gledišta imam čistu savest i jedino što moram je da nastavim da radim ono što sam uvek radio.

Totenhem je sjajno startovao u Premijer ligi ove sezone. Pevci su vodeći tim i jedini imaju maksimalan učinak u prva tri kola. Upravo su premijernom meču nove sezone savladali Mančester siti sa 1:0.

Kejnu ugovor sa Totenhemom ističe tek 2024. godine, pa će i narednog leta Sitiju, ali i ostalima biti teško da ga dovedu, imajući u vidu da treba da pregovaraju da Danijelom Levijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading