PROŠAO GOLGOTU: Siniša Mihajlović dobija UGLEDNO PRIZNANJE, u istom društvu i LEGENDA PARTIZANA!

Autor: Republika

Sport

01.09.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna prestižna nagrada za trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Mihajlović će dobiti Međunarodnu nagradu ugledne italijanske fondacije "Menarini Fer Plej" u sektoru "Sport i zdravlje". 

Legenda srpskog fudbala i trener Bolonje je prošao velike muke u borbi sa leukemijom, zatim i koronom zbog čega je postao pravi primer borbe protiv mrske bolesti. Ujedno je odličan primer na klupi člana Serije A, kako se vodi klub po principima fer pleja.

Zajedno sa Mihajlovićem priznanje će dobiti i Marko Tardeli i Hansi Muller, izabrani za specijalnu nagradu "Paolo Rosi - Idol mladih", kao i legendarni sudija Pjerluiđi Kolina nagradom "Energija i srce“.

Među brojnim sportskih superzvezdama imenovanih za ambasadore fer-pleja fondacije "Menarini" su i legendarna imena sa ovih prostora, košarkaši Predrag Saša Danilović i Toni Kukoč. Tu su i Mihael Šumaher, jelena Išinbajeva, Filipo Inzagi, Gabrijel Batistuta i mnoga druga, mahom italijanska, imena iz sveta sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading