DŽEKPOT ZA ZVEZDU? Marko Marin je u CENTRU pažnje!

Autor:

Sport

01.09.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi širom Starog kontinenta u potrazi su za pojačanjima, a brojni prekaljeni asovi su slobodni u izboru nove sredine, pošto im je istekao ugovor.

Republika

Foto: Starsport

Marko Marin u opremi Crvene zvezde

Listu slobodnih fudbalera koji su interesantni ljubiteljima fudbala u Srbiji predvodi bivši ofanzivni vezista Crvene zvezde Marko Marin.

Nekadašnji nemački reprezentativac je, po odlasku sa Marakane, pojačao Al Ahli iz Džede, ali utisak je da se nije najbolje snašao u Aziji. Potom je pozajmljen Al Raedu, a sada je u potrazi za novim klubom kao slobodan igrač.

Od zvučnijih imena koja su se dokazala u Evropi prednjače asovi poput Džeroma Boatenga, Radamela Falkaa, Serža Orijea, Davida Luiza...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boateng u dresu Bajerna

Što se tiče domaćih igrača, svakako da "odskaču" napadač Aleksandar Prijović, kao i iskusni defanzivac Branislav Ivanović, dok novu sredinu traže i Petar Škuletić, Nemanja Nikolić, Petar Golubović itd.

Republika

Foto: Starsport

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading