ZVEZDA REŠAVA KLJUČNI PROBLEM: Levi bek na PRAGU MARAKANE!

Autor:

Sport

31.08.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda bi uskoro mogla da reši pitanje levog beka i konačno pronađe alternativu Milanu Rodiću, za sada su u igri dve opcije!

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Kako piše "Mozzart Sport" srpski šampion je u pregovorima sa doskorašnjim levim bekom Genta, Miladom Mohamadijem (27).

Iranac je slobodan igrač i trebalo bi da predstavlja ozbiljnu konkurenciju Milanu Rodiću u narednom periodu, ali nije jedina opcija na stadionu Rajko Mitić, s obzirom da se priča i o Frederiku Andre Bjorkanu iz Bodo Glimta, koji je ugovorom sa norveškim klubom vezan do 31. decembra. 

Mohamadi je standardni iranski reprezentativac, ima 37 nastupa za državni tim, a nalazi se na spisku selektora Dragana Skočića za predstojeće okršaje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru protiv Sirije (2. septembar) i Iraka (7. septembar). Sa druge strane, Bjorkan je u julu ove godine debitovao za Norvešku, ima 23 godine, ponikao je u Bodo i već sakupio 120 utakmica seniorskog fudbala.

Crveno-beli Milada Mohamadija mogli da vide na delu prošle sezone u Ligi Evrope, pošto je odigrao oba meča po 90 minuta za Gent protiv ekipe Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading