RONALDOVA EMOTIVNA PORUKA PO DOLASKU U JUNAJTED! Portugalac dao obećanje i povratak posvetio JEDNOM ČOVEKU!

Autor: Republika

Sport

31.08.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo vratio se u Mančester junajted u kojem je igrao od 2003. do 2009. godine, a sada se emotivnom porukom oglasio i dao obećanje navijačima "crvenih đavola".

Republika

Foto: Facebook/manchesterunited

Kristijano Ronaldo se vratio na "Old Traford"

Ronaldo se posle 12 godina vratio na "Old Traford", odakle je 2009. godine prešao u Real Madrid za 94 miliona evra, što je u tom trenutku bio svetski rekord.

Bilo je ovog leta jasno da će Portugalac napustiti Juventus, a kao prvi favorit se spominjao omraženi Junajtedov rival Mančester siti. Ipak, na kraju se Kristijano vratio tamo gde je sve počelo.

- Svako ko mo poznaje, zna da za moju večnu ljubav prema Mančester junajtedu. Godine koje sam proveo u ovom klubu bile su neverovatne i put koji smo zajedno kreirali ispisan je zlatnim slovima u istoriji ove velike institucije - poručio je Ronaldo u objavi na društvenim mrežama i dodao:

- Ne mogu da vam opišem kako se osećam sada kada sam se vratio na "Old Traford". Ovo je ostvarenje sna za mene, posle toliko puta kada sam ovde dolazio i igrao protiv Junajteda. Čak i kada sam bio na drugoj strani, osetio sam veliku ljubav navijača - istakao je Portugalac.

Nije zaboravio Ronaldo da je prve velike trofeje, kako individualen tako i klupske osvojio na "Old Trafordu".

- Moja prva osvojena titula, prvi trofej u Kupu, prvi poziv za nacionalni tim Portugala, prva Liga šampiona, Zlatna kopačka i prva Zlatna lopta, sve se to desilo kada sam bio ovde i dok sam bio "crveni đavo". Istorija je ispisana u prošlosti i biće ispisana ponovo! Imate moju reč! - obećao je Portugalac navijačima Junajteda.

Na kraju je imao i moćnu poruku:

- Ja sam ovde! Vratio sam se tamo gde pripadam! Hajde da ponovo uradimo velike stvari!

- P.S. Ser Aleks, ovo je za vas

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading