KONAČNO REŠENO NAJVEĆE PITANJE: Bivši as Partizana potpisuje za Radnički!

Autor:

Sport

31.08.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Radničkog iz Niša je od pretprošlog vikenda bez trenera, posle rastanka sa Aleksandrom Stankovićem. Ekipu je u nedelju protiv Partizana u Humskoj vodio trener omladinske ekipe, Vladimir Đorđević, a prema informacijama iz Niša, klub sa Čaira je blizu novog stratega.

Republika

Foto: Starsport

Stevanović na korak od potpisa za Nišlije

Nakon utakmice i poraza u Humskoj, izgledno je da na klupu Radničkog sedne neko ko ima i te kako veze sa Partizanom.

Bivši as ovog kluba, zatim i trener crno-belih, Goran Stevanović, trebalo bi da u najskorije vreme bude promovisan u novog trenera superligaša iz Niša, saznaje i prenosi Maxbet sport.

Popularni Plavi će, ukoliko poptiše i sedne na klupu nišlija, imati pred sobom težak zadatak, jer je Radnički iz sedam utakmica osvojio svega šest bodova, ali se u Nišu nadaju da bi iskusni stručnjak, inače i bivši selektor gane, mogao da sa Radničkim napravi rezultat sličan onom koji je napravio sa kruševačkim Napretkom.

Goran Stevanović je dakle prvi pik za novog trenera u Nišu. U konkurenciji su bila još dva-tri imena, ali odluka čelnika Radničkog je da to bude nekadašnji trener Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Goran Stevanović

Ostalo je da se definišu još neki sitni detalji, pa da Stevanović bude promovisan na Čairu.

Kako dalje javlja Maxbet sport, ako sve bude kako očekuju u Nišu, Stevanović će da debituje na klupi Radničkog u utakmici 8. kola, koju tim sa Čaira igra 11. septembra protiv ekipe Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading