PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA: Kolega, morate da naučite da gubite!

Autor:

Sport

30.08.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka savladali su u Kruševcu Vojvodinu sa 2:0.

Republika

Foto: Starsport

Milan Đuričić i Savo Milošević

Napredak je do bodova stigao golovima Kunića i Kerkeza, te se sada nalazi na visokoj četvrtoj poziciji u u Linglong Superligi Srbije.

Po završetku meča bilo je dosta bure. Naime, trener Vojvodine Slavoljub Đorđević odbio je da pruži ruku kolegi iz Napretka Milanu Đuričiću.

Ne bih ja da širim to, ali gospodin Đorđević mora da nauči da gubi. Fudbal je igra pobede i poraza. Kada se izgubi, pruži se kolegi ruka, ali ne traži se ne znam ni ja koje opravdanje. Želim i njemu i Vojvodini sve najbolje od srca, ali mora da se nauči. Fudbal i pobeda nisu sve. To je moj neki savet njemu, a on kako hoće - rekao je Đuričić, bivši pomoćnik Sava Miloševića u Partizanu.

Što se tiče Đorđevića, on se nije pojavio na konferenciji, već je umesto njega govorio pomoćnik Predrag Ranđelović.

Nismo se adaptirali. Trebalo nam je određeno vreme da se naviknemo na teren, dok je Napredak od starta radio dobro. Posle drugog gola uspeli su da zatvore utakmicu i pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading