PORTUGALCI PAZARE NA MARAKANI: Defanzivac Crvene zvezde na IZLAZNIM vratima!

Autor:

Sport

30.08.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu čeka veoma zanimljiva završnica prelaznog roka.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda planira da se do kraja prelaznog roka reši nekolicine fudbalera, a prvi koji bi mogao da napusti Marakanu jeste Srđan Babić.

Srpski šampion je tokom leta odbio tri ponude za Babića, jer je bilo planirano da on odmeni Milunovića i zaigra u paru sa Aleksandrom Dragovićem. Dobio je na startu sezone šansu ispred Degeneka i Pankova, odigrao je tri utakmice u domaćem prvenstvu, ali to je bilo sve.

Babić je u potpunosti izgubio mesto u timu, a protiv Čukaričkog nije bio ni na klupi. Zbog toga crveno-beli planiraju da ga prodaju u naredna dva dana.

Interesovanje za Babića ponovo je pokazala Viktorija iz Gimaraeša, koja je ranije tokom leta i poslala zvaničnu ponudu za Zvezdinog štopera, prenosi Mozzartsport.

Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, sav posao mogao bi da se finalizira do kraja dana, a još uvek je nejasno koliko će Zvezda zaraditi od obeštećenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading