SJAJAN MEČ U DOBANOVCIMA: Budućnost osvojio bod protiv bivšeg učesnika Superlige Srbije!

Autor:

Sport

28.08.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca odigrali su nerešeno 1:1 protiv Zlatibora na svom terenu u okviru 4. kola Prve lige Srbije.

Republika

Foto: FK Budućnost Dobanovci

Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca

Zlatibor je do vođstva stigao u 18. minutu golom Miloradovića. Osam minuta kasnije domaćin pravi prvu dobru akciju. Arsić je lepo pronašao Tripkovića, ali njegov udarac sa desetak metara sjajnom paradom zaustavlja Savić.

U drugom poluvremenu Dobanovčani kreću agresivnije, igrač Zlatibora Janjušević posle šuta Tripkovića igra rukom I sudija dosuđuje jedanaesterac za Budućnost. Siguran izvođač sa bele tačke je bio kapiten Lučić, pa je domaćin stigao do izjednačenja u 56. minutu.

Rmuš je zbog simuliranja prekršaja u protivničkom kaznenom prostoru dobio žuti karton, a pošto mu je to bio drugi, završio je utakmicu pre vremena.

Dobanovčani i pored svih pokušaja da totalno preokrenu rezultat nisu uspeli, odbrana bivšeg Superligaša odlično je odradila svoj posao. Zlatibor je u prva četiri kola primio samo dva gola. 

Budućnost je još jednom pokazala da može da parira Superligašima. Prva Liga Srbije je veoma izjednačeno takmičenje i sigurno nas očekuje zanimljiva sezona.

Sledećeg vikenda na programu je 5. kolo, Budućnost je gost Timoka u Zaječaru, dok Zlatibor na svom terenu igra protiv pančevačkog Železničara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading