GROM IZ VEDRA NEBA: POTPISAO Aleksandar Mitrović!

Autor:

Sport

27.08.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović produžio je ugovor sa ekipom Fulama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Mitrović je potpisao novi ugovor sa Fulamom, koji će trajati do 2026. godine.

Defanzivci, čuvajte se. Mitar ostaje - stoji u jednoj od objava londonskog kluba na društvenim mrežama.

Mitrović i ove sezone igra fantastično, u prva četiri kola postigao je tri gola i upisao jednu asistenciju, a Fulam je na prvom mestu Čempionšipa.

- Sjajan je osećaj. Godinama doživljavam Fulam kao drugi dom i izuzetno sam srećan što ću ostati ovde do 202! Hvala predsedniku Toniju Kanu, vlasnicima kluba i svima u Upravnom odboru što su mi omogučili da se osećam kao kod kuće. Pokazali su koliko mi veruju, koliko me vole. Baš sam srećan - rekao je Mitrović.

Mitrović je u do sada postigao 56 golova u dresu "Kotidžersa".

Oduševljen sam što smo dogovorili ostanak Mitrovića. Bio je naša glavna snaga u sezonama kad smo izborili plasman u elitni rang engleskog fudbala, dao mnogo važnih golova, kreirao je nezaboravne uspomene. Uživa podršku navijača, lojalan je prijatelj, stvarno mu je stalo do Fulama i zahvalan sam mu na svemu što je učinio - rekao je prvi čovek Fulama, Toni Kan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading