PAMETNI POLJACI: Navijači Legije spektakularnom koreografijom PONIZILI UEFA, ali i našli način da izbegnu SANKCIJE! (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Legije iz Varšave nastavili su svoj rat sa UEFA.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Legije

Legija je u dramatičnom dvomeču eliminisala Slavuiju iz Praga i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope, a ponovo su u centru pažnje bili navijači poljskog velikana.

Njihov rat sa UEFA traje još od 2014. godine. Legija je tada u kvalifikacijama za Ligu šampiona deklasirala Seltik sa 6:1, a evropska kuća fudbala ju je diskvalifkovala jer je poslednja četiri minuta utakmice odigrao suspendovani Bartoš Berezinski.

Navijači Legije su nedugo posle toga napravili spektakularnu koreografiju protiv UEFA, a sedam godina kasnije ponovo su žestoko potkačili evropsku kuću fudbala.

Naime, na tribinama se pored grba UEFA našla patka na kojoj je pisalo D=F.  Poruka je na engleskom jeziku, a ako se patka na engleskom kaže Duck, kada se D zameni sa F dobije se jasna uvreda za UEFA.

Videćemo kakva će biti reakcija čelnika evropske kuće fudbala, ali čini se da su im ruke ovog puta vezane, jer je poruka bila skrivena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading