DEJAN STANKOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST POSLE PLASMANA U LIGU EVROPE: Mogao sam da odem, SAMO JA ZNAM zašto sam ostao!

Autor: Republika

Sport

27.08.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković emotivno je reagovao posle plasmana srpskog šampiona u grupnu fazu Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Stanković priznao da je mogao da ode, ali nije hteo

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, a taj uspeh skinuo je teret sa leđa trenera crveno-belih. Dejan Stanković je bio pod velikim pritiskom posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je Šerif u 3. kolu izbacio srpskog šampiona.

Tada se u javnosti govorilo i o odlasku mladog stručnjaka s klupe najtrofejnijeg srpskog kluba. Posle sinoćne utakmice rumunski novinari su upitali Stankovića o pritisku i situaciji u kojoj se našao.

- Nisam nijednog trenutka bio blizu ostavke. Klub nije razmišljao da me skloni. Ima vremena - rekao je Stanković uz osmeh i dodao:

- Dobro radim svoj posao. Postoje treneri koji su smenjeni i koji će biti smenjeni. Dobro je kada imaš osmeh. Volim ovaj klub, ceo štab. Osmeh je bitan, kada ga ne bude bilo to je to - istakao je Stanković.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentacije Srbije je potom šokirao novinare i sportsku javnost.

- Kao što sam mogao da odem, nisam hteo. Da li ću da odem sutra? Samo ja znam što sam ostao. Neću biti na smetnji. Nikada nećete ni znati koliko mi znači ovaj klub - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki 61

27.08.2021 08:18

Deki ako je i od tebe mnogo je. Hvalite me usta rekao bi nas narod. Da se pojavi neka milionsja ponuda odmah bi bio profesionalac i tu bi prevagnuo interes ñad ljubavi prema klubu. Ajde malo realnisti. Cisto da ne ispadamo budale mi koji navijamo za svoj klub.