REPREZETATIVAC POJAČAO VOJVODINU: Odmah se stavio na raspolaganje Đorđeviću!

Autor:

Sport

26.08.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski reprezentativac Boris Kopitović napustio je beloruski tim Bate Borisov a danas je potpisao ugovor sa novosadskog Vojvodinom, saopštio je klub.

Republika

Foto: Starsport

 

Kopitović je prošao sve mlađe selekcije crnogorske reprezentacije, dok je za A tim upisao osam nastupa i postigao jedan pogodak.

Podsetimo se, 26-godišnji defanzivac prethodno je igrao za Čukarički, Budućnost i Mladost iz Podgorice, a poslednje dve godine proveo je u Belorusiji.

- Želim da se zahvalim svim ljudima koji su radili na ovom transferu. Jako mi je drago što sam došao u Vojvodinu, jedan od najvećih klubova u Srbiji, sa velikim renomeom, tradicijom i bogatom istorijom. Takođe, drago mi je što sam ponovo u srpskom fudbalu u kom sam pokazao kvalitet i nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača - izjavio je na nakon potpisa ugovora novi štoper Vojvodine.

 

 

Boris je takođe istakao i da se fizički odlično oseća kao i da je na raspolaganju treneru Đorđeviću, koji će sada imati opciju više na poziciji štopera gde je i "stara dama" bila najranjivija.

- Bez pauze treniram od januara, fizički se odlično osećam i stojim na raspolaganju već od danas, a na stručnom štabu je da odluči ko će igrati - zaključio je Kopitović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading