TRI OPCIJE U IGRI: Srbin menja Kristijana Ronalda u Juventusu?

Autor:

Sport

26.08.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko Kristijano Ronaldo napusti Juventus, jedna od opcija "stare dame" je da dovede srpskog napadača Luku Jovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

"Gazeta delo Sport" navodi da su trojica napadača na Juventusovom radaru ako dođe do rastanka sa Portugalcem.

Na prvom mestu je Mauro Ikardi, koji se godinama dovodio u vezu sa italijanskim velikanom, a u PSŽ-u je trenutno gužva u napadu, pa nije nerealno da dođe do rastanka sa Parižanima.

Opcija broj dva je Mojze Ken koji je već bio član Juventusa, 2019. je bio prodat Evertonu za 30.000.000 evra, a onda je prošlu sezonu proveo na pozajmici u PSŽ-u, gde je igrao odlično i to bi mogla da mu bude povratna karta u Torino.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Treći kandidat je Luka Jović, napadač Real Madrida, za kojeg je veliko pitanje koliko će i ove sezone imati šansi da igra u dresu "kraljevskog" kluba, iako je mu je Karlo Anćeloti ukazao šansu na startu sezone.

Dovodio se Luka Jović u jednom momentu sa Milanom pre godinu dana, ali put bi mogao ovog leta da ga odvede u Torino. Međutim, videćemo koliko je uopšte realno da Ronaldo napusti Juventus, s obzirom na to što klubovi baš i ne čekaju u redu za iskusnog Portugalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading