PSŽ KREĆE U KONTRU: Može Mbape u Real, ali - POD OVIM USLOVIMA!

Autor: Republika

Sport

25.08.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se situacija u trouglu Kilijan Mbape-PSŽ-Real Madrid.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Mbape želi da napusti Pari sen Žermen još od povratka sa Eura, a Real Madrid je očekivano prvi stao u red za najboljeg mladog igrača na svetu.

Generalni menadžer kluba Brazilac Leonardo ističe da Francuz može da ode, ali isključivo po uslovima kluba:

- Mbape želi da se pridruži Real Madridu i nećemo ga zadržavati. Rekli smo 'ne' prvoj ponudi Madrida. Nećemo nikoga držati protiv njegove volje. Mi smo dali dve velike ponude Mbapeu. Želimo da mu dokažemo da je on centar projekta, ali ne i iznad projekta. Ovog leta smo ostvarili san i nikome nećemo dozvoliti da ga uništi. Strategija Real Madrida je očigledna. Dajući ponudu sedam dana pre kraja roka kako bi dokazali Kilijanu da ga žele, a onda ga nabavite sledeće godine besplatno. To je nepoštovanje, to rade dve godine - kaže Leonardo.

Real Madrid je ponudio 160 miliona evra, što je manje nego što je PSŽ platio Mbapea Monaku:

- Kraj transfer pijace je 31. avgusta. Naša strategija je bila jasna, zadržati igrača i obnoviti saradnju, ali ako želi da ode nećemo ga zadržavati. Međutim, nećemo ni da ga pustimo za manje novca nego što smo bili spremni da damo. Ako ode, to će biti pod našim uslovima - zaključio je Brazilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading