RASULO U DINAMU PRED REVANŠ: Trener IZBACIO IZ TIMA talentovanog fudbalera - razlog je NEVEROVATAN!

Autor:

Sport

25.08.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu zgrebačkog Dinama u sredu očekuje ravanš meč plej-ofa za Ligu šampiona. Protivnik je nezgodni moldavski Šerif koji je na domaćem terenu slavio rezultatom 3:0. Uprkos lošem rezultatu, u redovima "modrih" nema jedinstva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mladi Jakić je svojom odluko razljutio i saigrače

Naime, hrvatski tim u sutrašnjem meču neće moći da računa na talentovanog Kristijana Jakića kojeg je trener Dinama Damir Krznar izbacio iz tima. Kao jedan od razloga navodi se fudbalerovo nezadovoljstvo. 

Naime, Dinamo je već u problemu zbog izostanka Arijana Ademija, a dodatni je taj što je Jakićevo ponašanje izazvalo nove probleme. On je želeo da napusti klub i preseli se u Ajntraht iz Frankfurta, koji se za njega raspitivao.

U Dinamu tako nešto nisu hteli da dopuste pošto je Lovro Majer dogovorio sve uslove sa francuskim Renom i "modri" nisu želeli da izgube još jednog važnog igrača pred evropsku jesen.

Foto: Starsport

Kristijan Jakić (desno)

Kako dalje prenosi pmenuti hrvatski list, Ajntraht je navodno poslao zadovoljavajuću ponudu i Jakić je želeo da ode, ali je posle svega izbačen iz tima. 

Nije bio ni na treningu dan pred utakmicu protiv Šerifa, a "Indeks" piše i da je svojim ponašanjem naljutio i saigrače. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading