ŽELJKO GA NEĆE: Ništa od nove BOMBE i Hrvata u Partizanu!

Autor:

Sport

25.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba, ali atomska, odjeknula je juče elektronskim medijima u regionu vest da je Partizan bacio oko na Mira Bilana (32) i da je spreman da dovede prvog Hrvata u svoje redove u novijom posleratnoj istoriji. Međutim, prema saznanjima Srpskog telegrafa, od tog posla neće biti ništa jer crno-beli nisu razmišljali o dovođenju iskusnog centra.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Na osnovu informacija do kojih je naš list došao iz izvora dobro upućenih u dešavanja u redovima "parnog valjka", trener Željko Obradović želi da pruži šansu mlađim igračima pod samim obručem, pa je potreba za Bilanom izlišna. To je potvrđeno i dolaskom Balše Koprivice, kao i Alena Smailagića, koji se podjednako dobro snalazi i kao krilni centar i centar.

- Vidite, zanimljivo zvuči Bilan u Partizanu. Zašto da ne, već su doveli Albanca, mladog Slovenca, Izraelca, Letonca, Amerikance... Samo im Hrvat fali. Šalu na stranu, Željko želi mlađe igrače, tako da Miro nije opcija - kaže naš izvor.

Da ne bi došao u Beograd, potvrdio je i sam momak rodom iz Šibenika. Kada su ga 2016. dovodili u vezu s Crvenom zvezdom, on je takvu mogućnost odbacio.

- Mislim da će proći još dosta vremena pre nego što se dogodi transfer hrvatskog igrača u Zvezdu ili Partizan. U dogledno vreme neće - rekao je tada Bilan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading